Usluge

 

Pismeno prevođenje

Radeći u privredi preko dvadeset godina, stekla sam mnogo ekonomskog, tehničkog i pravnog znanja što mi omogućuje da pouzdano prevodim stručne i kompleksne tekstove na njemački, engleski i hrvatski jezik.

Usmeno prevođenje

Imate poslovni sastanak sa stranim poslovnim partnerom i treba Vam osoba od povjerenja koja će kvalitetno prevoditi tijekom sastanka? 

Lektoriranje

Naručite lekturu svog teksta na njemačkom jeziku i budite sigurni da je Vaš tekst gramatički i stilski točan.

Copywriting

Daleko bolje rješenje od prevođenja marketinških tekstova je izravno pisanje tekstova na stranom jeziku.  

Poduka iz njemačkog jezika

Ako planirate živjeti i raditi u Njemačkoj, ovo je najbolji način da se u kratko vrijeme individualno pripremite za sve jezične izazove u Njemačkoj, Austriji ili Švicarskoj!

Pripreme za razgovor za posao 

Pozvani ste na razgovor za posao u njemačku ili austrijsku tvrtku koji će se voditi na njemačkom ili engleskom jeziku? Naučite kako se kvalitetno predstaviti na stranom jeziku i smanjite stres i pritisak koje stvara razgovor za posao na stranom jeziku. 

Jezično testiranje kandidata

Kada provodite selekciju i tražite kandidata koji ima određeno znanje stranog jezika, jezično testiranje kandidata neizostavljiv je korak u pronalasku kandidata koji dostatno vlada stranim jezikom sukladno potrebama radnog mjesta.

Traženje posla u Njemačkoj i Austriji

Kada planirate svoju poslovnu budućnost u Njemačkoj, Austriji ili Švicarskoj, potrebno je poduzeti niz malih koraka. Nudim Vam podršku pri traženju posla, pisanju životopisa i molbe sve do pripreme za razgovor za posao.

Kako Vam mogu pomoći?